16 juni | Eid-ul-Adha gebed: 7.30 uur & 9.30 uur

Assalamu alaikum wa rahmatullahi wa barakatuh,

Geachte broeders en zusters,

Bekendmaking Eid-ul-Adha gebed
Hierbij willen Religieuze Raad en Bestuur u laten weten dat het Eid-ul-Adha gebed insha Allah zal plaatsvinden op zondag 16 juni a.s. Om de grote drukte in onze moskee te spreiden, zal het Eid-ul-Adha gebed op twee tijdstippen worden verricht: om 7.30 uur en om 9.30 uur. De moskee is open vanaf 6.30 uur.

Koffietafel
Vanaf ongeveer 10.30 uur is er gelegenheid om op het plein en in de tuin samen van wat hapjes en koffie/thee te genieten. Voor het drinken wordt gezorgd. Wij willen u allen vragen om hapjes en snacks mee te nemen voor bij de koffie/thee. Daarnaast zouden we graag na afloop uw hulp willen vragen bij het opruimen. Alvast bedankt, djazakallah khair!

Oproep bijdrage huur tenten Eid-al-Adha
Afgelopen jaren werd onze moskee tijdens de Eid-gebeden druk bezocht, Alhamdulillah! Wij willen daarom graag weer tenten neerzetten op het plein en in de tuin, zodat er voor meer mensen plek is om te bidden. Wij vragen u om een bijdrage voor de huur van deze tenten, want dit is een prijzige uitgave. Alvast bedankt, djazakallah khair!

Doneren kan via onderstaande Tikkie link of Tikkie QR code:
https://tikkie.me/pay/BaitAlRahm/wwkskWkJKr4dt2X6dWFUTv

Wassalaam,

Bestuur en Religieuze Raad