13 mei: einde Ramadan sadaqah actie voor FoodCompany Ridderkerk

Bij FoodCompany Ridderkerk mogen circa 370 Ridderkerkse huishoudens die rond moeten komen van een zeer laag inkomen, groente, vlees en andere etenswaren uitzoeken. Minstens de helft van deze huishoudens heeft een islamitische achtergrond. De moskee hoopt met uw sadaqah in de maand Ramadan halal vleesproducten en specifieke producten zoals rijst, pasta, linzen, bonen en kikkererwten in te kopen en deze af te geven bij de FoodCompany, insha Allah.

Update: Alhamdulillah heeft de sadaqah actie voor FoodCompany Ridderkerk heeft tot nu toe € 3750,- opgebracht, naast een inzameling van producten! De actie loopt nog tot en met het einde van de Ramadan, 13 mei a.s.

Wilt u nog doneren in deze maand? Geef dan uw sadaqah dan uiterlijk 13 mei via:
https://tikkie.me/pay/BaitAlRahma/kvHRrPuu8MZZJi6ufptRB7

Het Bestuur zal samen met een aantal vrijwilligers de boodschappen doen en bij de FoodCompany leveren. Wilt u ons hierbij helpen, laat het ons weten.

Hartelijk dank voor uw sadaqah, djazak Allah ghairan!