31 juli: Eid-ul-Adha

Assalamu alaikum wa rahmatullahi wa barakatuh,

Geachte broeders en zusters,

Bekendmaking Eid-ul-Adha
Hierbij wil de Religieuze Raad u laten weten dat Eid-ul-Adha Insha Allah zal plaatsvinden op vrijdag 31 juli a.s. Helaas is het vanwege de Corona-maatregelen niet mogelijk om het Eid-ul-Adha gebed in de moskee te verrichten. Geadviseerd wordt om het Eid-gebed in de ochtend thuis te verrichten met het gezin. Voor advies hierover, kunt u contact opnemen met onze Religieuze Raad: de heer Hisham Pula (06 31674296), de heer Aboutahir el Ouali (06 47901373) of de heer Rafiq Fris (06 21991450).

Online Eid-ul-Adha chotbah
Vanuit de moskee wordt om 9.00 uur de Eid-ul-Adha chotbah verzorgd door de heer Ibrahim Spalburg. Deze chotbah wordt live gestreamed en is te volgen via de facebookgroep van Stichting Molukse Moskee Ridderkerk Bait Al-Rahmaan. Verricht u het Eid-gebed thuis? Verricht het gebed dan vóór het volgen van de chotbah.

Het Bestuur en de Religieuze Raad wensen u alvast een gezegende Eid-ul-Adha toe. Eid mubarak,  Selamat Hari Raya Idul Adha.

Wassalaam