24 mei: Eid-ul-Fitr

Assalamu alaikum wa rahmatullahi wa barakatuh,

Geachte broeders en zusters,

Bekendmaking Eid-ul-Fitr
Hierbij wil de Religieuze Raad u laten weten dat Eid-ul-Fitr 1 Sjawaf 1441 AH Insha Allah zal plaatsvinden op zondag 24 mei a.s. Helaas is het vanwege de Corona-maatregelen niet  mogelijk om het Eid-ul-Fitr gebed in de moskee te verrichten. Geadviseerd wordt om het Eid-gebed in de ochtend thuis te verrichten met het gezin. Voor advies hierover, kunt u contact opnemen met onze Religieuze Raad: de heer Hisham Pula (06 31674296), de heer Aboutahir el Ouali (06 47901373) of de heer Rafiq Fris (06 21991450).

Online Eid-ul-Fitr chotbah
Vanuit de moskee wordt om 9.30 uur de Eid-ul-Fitr chotbah verzorgd door de heer Ibrahim Spalbrug. Deze chotbah wordt live gestreamed en is te volgen via de facebookgroep van Stichting Molukse Moskee Ridderkerk Bait Al-Rahmaan. Verricht u het Eid-gebed thuis? Verricht het gebed dan vóór het volgen van de chotbah.

Het Bestuur en de Religieuze Raad wensen u alvast een gezegende Eid-ul-Fitr toe. Eid mubarak,  Selamat Hari Raya Idul Fitri, mohon maaf lahir dan batin.

Wassalaam