Moskee gesloten tot nader order

Assalamu alaikum wa rahmatullahi wa barakatuh,

Geachte broeders en zusters,

In verband met de maatregelen van de Nederlandse overheid om het Corona-virus in te dammen om verdere besmetting te voorkomen, heeft het Bestuur van de Stichting Molukse Moskee Ridderkerk ‘Bait Al-Rahmaan’ in overleg met de Religieuze Raad besloten om de moskee te sluiten tot nader order

Djanazah gebeden worden nog wel uitgevoerd, maar met een zeer beperkt aantal mensen.

Deze maatregelen blijven van kracht tot nader order. Als er veranderingen in het huidige beleid komen, dan zullen wij u tijdig informeren.  Voor meer informatie verwijzen wij u naar de volgende websites: www.rijksoverheid.nl/coronavirus
www.rivm.nl/coronavirus

Moge Allah swt ons beschermen.

Wassalaam,

Bestuur Stichting Molukse Moskee Ridderkerk ‘Bait Al-Rahmaan’

Profeet Mohammed (vzmh) heeft ons als moslims duidelijk gemaakt dat het altijd belangrijk is om onder alle omstandigheden volledig op God (Allah) te vertrouwen, echter heeft hij ook daarbij gezegd dat het met name in noodsituaties, onder bedreigende omstandigheden, etc. belangrijk is om eerst de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om alvorens dan op Hem (Allah) te vertrouwen!