4 juni: Eid-ul-Fitr gebed

Assalamu alaikum wa rahmatullahi wa barakatuh,

Geachte broeders en zusters,

Bekendmaking Eid-ul-Fitr gebed
Hierbij wil de Religieuze Raad u laten weten dat het Eid-ul-Fitr gebed Insha Allah zal plaatsvinden op dinsdag 4 juni a.s.

Het Eid-ul-Fitr gebed begint om 9.30 uur en zal worden geleid door imam Mujahidin Tohseng, die ook de meeste Tarawih-gebeden heeft geleid. De chutba zal worden verzorgd door chatib Abdelouahab Bozhar. De moskee zal vanaf 7.30 uur open zijn.

Zakaat-ul-Fitr
Zakaat-ul-fitr (minimaal € 7 per persoon) kan tot aan het Eid-ul-Fitr gebed gegeven worden. Maar wilt u dat degenen die het nodig hebben uw zakaat nog voor Eid-ul-Fitr ontvangen, zodat zij ook deze feestdag kunnen vieren? Dan dient u dit uiterlijk zondagavond 2 juni in de moskee af te geven, zodat de moskee nog de gelegenheid heeft dit door te geven aan de behoeftigen. U kunt het afgeven bij één van de leden van de Religieuze Raad. Wilt u per Tikkie betalen? Dan kan dat ook uiterlijk tot 2 juni:

https://tikkie.me/pay/BaitAlRahma/jiBQEi1eWyejLxjXpUsXow

Samenzijn na het Eid gebed
Na het feestgebed staan op het plein een warme maaltijd, hapjes en drankjes klaar om samen van te genieten. Voor de warme maaltijd en drinken wordt gezorgd. Zou u alleen wat voor wat lekkere hapjes/ zoetigheden willen zorgen?

Alvast bedankt!

Wassalaam